دریافت(پاورپوینت تغذیه در بحران)

دانلود مشخصات فایل تعداد صفحات32حجم122/220 کیلوبایت فرمت فایل اصلیpptx توضیحات کامل دانلود جهت رشته ی پزشکی در قالب 32 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش کشورایران یکی از ده کشوربلاخیز دنیا شناخته شده است وحوادث طبیعی وبحرانپاورپوینت تغذیه در بحران|42091114|cma|پاورپوینت انواع تغذیه در بحران,پاورپوینت تغذیه صحیح در بحران,پاورپوینت اهمیت تغذیه در بحران,پاورپوینت مقدار تغذیه در بحران,پاورپوینت تغذیه در زمان بحران
هم اکنون فایل با موضوع پاورپوینت تغذیه در بحران آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب یا دریافت فایل بروید.

دانلود


مشخصات فایل
تعداد صفحات32حجم122/220 کیلوبایت فرمت فایل اصلیpptx
توضیحات کامل
دانلود جهت رشته ی پزشکی در قالب 32 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

کشورایران یکی از ده کشوربلاخیز دنیا شناخته شده است وحوادث طبیعی وبحرانهای ناشی از آن جان و مال تعدادزیادی ازافرادجامعه ومردم راتهدید می کند.یکی از مشکلات همزمان ناشی ازبلاهای طبیعی، کمبودیا فقدان مواد غذایی سالم ومورداطمینان وبالطبع اثرات سوء ناشی ازاستفاده از آن شامل سوءتغذیه وکاهش قدرت ایمنی جمعیت در معرض بحران در اثرکم غذایی واحتمال افزایش مرگ ومیر می باشد.گروههای آسیب پذیر که بیشتر در معرض خطر قرار دارندشامل مادران باردار،مادران شیرده وکودکان زیر5سال وسالمندان می باشد.

درمدیریت بحران درکنارامدادونجات واسکان وفراهم نمودن امکانات بهداشتی برای جلوگیری ازشیوع بیماریهای واگیرتوجه به کمیت وکیفیت مواد غذایی از اهمیت بیشتری برخورداراست.مدیریت امدادرسانی بایدباتهیه و تدارک بسته های موادغذایی درمراحل اولیه وتوزیع آن دربین جمعیت ،خطربروزمسمومیتهای مواد غذایی ،گرسنگی ، کمبودموادغذایی وسوءتغذیه و اپیدمی بیماریهارا درجمعیت بحران دیده بکاهد.

فهرست مطالب

مقدمه

مهمترین دلایل بروزمشکلات غذارسانی دربحران

تعریف غذا

هرم غذایی

گروههای غذایی براساس هرم راهنمای غذایی

چربیها،روغنهاوشیرینی ها

بعضی عادتهای درست غذایی

بعضی عادتهای غلط غذایی

مدیریت تغذیه درشرایط مختلف بحرانی [زلزله،سیل و...]

برنامه تغذیه همگانی

سبدهای غذایی گروههای مختلف

بالغین(18تا50سال)

تغذیه گروههای آسیب پذیر وارزیابی سریع نیازهای غذایی

گروههای آسیب پذیرودرمعرض خطر

پایش وارزیابی وضعیت تغذیه حادثه دیدگان

نگهداری موادغذایی درانباریاچادرامدادی

انواع بلایای طبیعی وتأثیرآن برموادغذایی

و...






"

مطالب دیگر:
🔍پاورپوینت پیامدهای نامطلوب ایمنسازی 🔍پاورپوینت برنامه كشوری پيشگيری و كنترل بيماری فشارخون بالا🔍دانلود پاورپوینت کتاب الکتروشیمی صنعتی از دکتر پازنده🔍پاورپوینت كسب و كار الكترونيكی🔍پاورپوینت کتاب جداسازی و شناسایی ترکیبات آلی از طیبه پرتوی🔍پاورپوینت برنامه ریزی تحصیلی🔍پاورپوینت شیوه های ابراز خشم🔍دانلود پاورپوینت کتاب شیمی کوانتومی از دکتر قاسم خدادادی🔍پاورپوینت اصول بهداشت درمحيط جامعه🔍دانلود پاورپوینت کتاب کارگاه شیشه گری 79 اسلاید🔍پاورپوینت تازه های اپيدميولوژی تشخيص و درمان وبا🔍دانلود پاورپوینت کتاب مباحث نوین در شیمی آلی 161 اسلاید🔍پاورپوینت ارگونومی🔍پاورپوینت جنبه های بهداشتی پرتوهای یونساز🔍پاورپوینت کتاب مبانی شیمی پلیمر از دکتر سید احمد میرشکرایی🔍پاورپوینت وضعیت الگوی غذایی ایرانیان و راهکار های اصلاح ان🔍پاورپوینت درس 16 فارسی چهارم ابتدایی مبحث پرسشگری🔍دانلود پاورپوینت کتاب آزمایشگاه مبانی شیمی آلی از طیبه پرتوی🔍پاورپوینت قوانين و مقررات🔍پاورپوینت علوم چهارم ابتدایی مبحث بی مهره ها🔍پاورپوینت حادثه ساختمان پلاسکو🔍دانلود پاورپوینت کتاب اصول صنایع شیمیایی از دکتر احمد میرشکرایی🔍پاورپوینت علت شناسی سرطانها🔍پاورپوینت ساختار و رده بندی ویروس‌ ها🔍پاورپوینت آموزش درس 5 فارسی چهارم ابتدایی رهایی از قفس